WEBDESIGN & ILLUSTRATIE

Sitely.nl

Sitely helpt bedrijven met webdesign en hosting. De onderscheidende factor van Sitely is dat Sitely's prijzen relatief erg laag zijn. Door zoveel mogelijk randzaken te automatiseren en met behulp van efficiënte processen wordt het aantal benodigde uren tot een minimum beperkt.

Naast webdesign biedt Sitely ook managed webhosting aan, een combinatie van webhosting en geautomatiseerd onderhoud en beveiliging. Hierbij is het CMS volledig afgestemd op de serveromgeving, wat voor een optimale ervaring zorgt.

Bezoek Sitely.nl

SPECIFICATIES

Jaar 2018

Voor Sitely BV

Mijn werk Webdesign en illustratie

Software Adobe Illustrator, Photoshop, WordPress (PHP, HTML, CSS)

screencapture-sitely-nl-2018-06-09-18_09_48

PUSH NAAR CONVERSIE

Op de homepagina van Sitely is het eerste wat je ziet een groot veld om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Verspreid over de hele website vindt je call-to-actions om de aanvraag te doen.

Naamloos-2-01

TECHNIEK BEGRIJPBAAR MAKEN

Binnen de wereld van webdesign en hosting loop je al snel tegen technische begrippen en concepten aan. Door middel van simpele illustraties maak ik deze duidelijk.

form

SLIMME FORMULIEREN

De website van Sitely is voorzien van meerdere slimme formulieren die zich aanpassen aan de hand van eerdere invoer. Hierdoor worden gelijk de juiste vragen gesteld waardoor contact efficiënter is.

screencapture-mijn-sitely-nl-2018-06-09-18_14_23

HULP NODIG?

Voor Sitely's zelfhulp systeem heb ik een landing pagina ontworpen die zo simpel mogelijk is, je krijgt 6 opties om zelf je zaken te kunnen regelen.

Wat ik maak & kan

Ervaring ontwerp Concept ontwikkeling (Transmedia) storytelling Game design Publieksregie Art direction Concept art Storyworld ontwikkeling VR code en scripting web, app & game

Meer weten?

Geïnteresseerd?

© 2021 Diede Tap