PROJECTION MAPPING

Cibap Open

Magie met licht: voor de Open Dagen van Cibap heb ik samen met ruimtelijk vormgever Kayleigh ten Horn een video mapping project gemaakt die de krachten van 2D en 3D design bundelen. De voorstelling geeft verscheidende aspecten van Cibap op unieke wijze weer.

Tijdens dit project was ik verantwoordelijk voor het concept van de video, het bedenken en animeren van de scenes en de mapping op de maquette.

SPECIFICATIES

Jaar 2016

Voor Cibap Vakschool

Mijn taken Animatie, Projection mapping

HET EINDRESULTAAT

Ruim 2500 bezoekers hebben tijdens de open dagen de kans gehad om het mapping project te bezichtigingen. De voorstelling heeft tijdens de Open Dagen meer dan 100 keer gespeeld, waarbij groepen vaak bleven om vragen te stellen over de techniek achter de projectie.

Een deel van de projection mapping bevond zich ook op het dak van de maquette, dit is helaas niet in de video zichtbaar.

32670043155_bb775ce1ae_k

ONDERZOEK

Dit project was voor mij een groot onderzoek, omdat mijn ervaring met mapping destijds beperkt was. Alles - van aansturen van meerdere beamers tot een virtueel projectiemodel - heb ik gedurende het project uitgevonden.

Wat ik maak & kan

Ervaring ontwerp Concept ontwikkeling (Transmedia) storytelling Game design Publieksregie Art direction Concept art Storyworld ontwikkeling VR code en scripting web, app & game

Meer weten?

Geïnteresseerd?

© 2021 Diede Tap